22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 5. maaliskuuta 2010

My new handworks - Käsitöitäni

Tänään on jo taas perjantai ja 5. päivä maaliskuuta. Aurinko on loistanut aivan pilvettömältä taivaalta ja räystäistä tippuu jo vettä. Se on sitä kevään ensi merkkiä! Asteita on vain -4 astetta. Aurinkoa on luvassa jatkossakin, jeeee!
Olen virkannut pikkuisille nukeilleni vaatteita ja tehnyt myös kynäkotelon, jossa voi pitää kynää ja lasejani.
Tänään me taas herkuttelimme ja söimme porsaanulkofileekääryleitä raasteiden ja salaatin kera. Sitten keitimme latteet ja nautimme mustikkapitkoa ja Viennetta jäätelökakkua ja nyt on kylläinen olo. Meille on jotenkin jäänyt tämä juhliminen päälle, vaikka onhan tämä kokonainen vuosi oikea juhlien vuosi, joten voimme hyvin kaikesta nauttiakin.
Tällaisia olen siis saanut aikaseksikin.
Tässä siis virkkasin myssyn ja rantamekon konttaavalle nukelle ja tuolle toiselle tein kiinteiden vaatteiden päälle mekon ja hatun


Tässä on konttaava nukke henkselihame ja myssy virkattuja
 Tälle nukelleni virkkasin mekon ja hatun
Tässä on virkkaamani kynäkotelo pöydälleni


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne ja pitäkää itsestänne huolta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä olet ihania vaatteita tehnyt nukeille, ja tuo kynäkotelo on soma! Aurinko ilmestyi vihdoin esiin ja oli huikean kaunis päivä. Aurinko lämmitti jo mukavasti, ainakin mustassa takissa se tuntui :) Meillä mies jatkanut tuota remonttia, saa nuorimmaiset kumpikin oman tilan. Pientä muutosta ja uutta ilmettä kotiin, mukavaa. Leppoisaa perjantai iltaa teille ja nauttikaa elämästä, aina pitää juhlia kun on vähänkin aihetta!!! Halauksia Hilimalta

vesimiesneuloo kirjoitti...

Ihania vaatteita olet nukeille tehnyt!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos kommenteistanne Hilima ja vesimiesneuloo!Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!