22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Viisi yötä enää...

Tänään on jo tiistai ja 23. päivä maaliskuuta. Aurinko on paistanut Unelmakotiimme koko päivän. Ulkona on asteita ollut +2 ja nyt on laskenut jo +1. Mutta onnellisuus sisälläni on hyvin suuri. Saan rakkaani luokseni viiden yön jälkeen.

Eilen laitoimme jo uudet pyöreät matot olohuoneeseemme. Matot sointuvat hyvin hopeanharmaisiin-mustalehtikuviollisiin verhoihimme. Nämä matot ovat myös hyvin paikoillaan pysyviä ja kevyitä pöllyttääkin. No, tänään tilasimme lisää samoja, hyväksi havaittuja mattoja eli kolme kahden metrin pätkää eteiseemme. Otimme sen vuoksi kolme, koska me vanhenemme joka päivä ja kuitenkin pitää siivota, joten pienemmät matot on helpompi pölläyttää ulkona telineellä kuin jotkut isot matot. Samoin nämä matot ovat hyvin paikoillaan pysyviä, jotta niihin ei kömpästy. Eteiseen tilasimme kauniin ruskeat matot, jotka sointuvat hyvin harmaaseen ja vaaleanpunaiseen.
Mutta laitanpa tähän meidän viisikon, mutta joista siis kaksi on jo päässyt Taivaaseen.
 Tässä ovat siis viisikkomme joulutamineissaan vuonna 2003 ja toinen oikealta on sitten Mummin Pumpulipoika, joka saapuu luoksemme pian. Tässä siis neljän tytön keskellä.

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

6 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Mukavaa tiistai iltaa!

Helena kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että kun on suloinen viisikko, niin halittavan lutusia kaikki! Mukavaa tiistai iltaa Unelmakotiin Onnelasta, voikaa hyvin ja pitäkää hauskaa musiikin parissa -Hilima-

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Hilima ystävämme! Niinhän ne on suloisia, että ei voi pitää näppejä heistä irti. Leppoisaa illan jatkoa Onnelaan!

Huopatossunen kirjoitti...

Hauska kuva sievistä koirista.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Silloin oli vielä viisikko nuoria vuonna 2003, mutta nyt on enää kolmikko meidän kanssamme ja heillä on jo ikää. Aurinkoista päivän jatkoa!