22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie...






Tänään on sunnuntai ja 7. päivä maaliskuuta. Koneeni näyttää asteita olevan vielä -8 ja aurinkoa ei näy lämpöä tuomassa. Mutta kyllä se aurinkokin vielä tulee loistamaan meille ja sulattaa lumet pois. Kunpa se sulattaisi myös ihmisen sydämen niin, että me jokainen voisimme hyväksyä toisemme sellaisina kuin olemme!
Laitan myös tähän erään kauniin muistovärssyn minun ikivanhasta muistoalbumistani.

Etsi aina elämässä,
kaunista ja hyvää.
Kaunis taimi sydämessä
kasvaa kultajyvää.

Tämän kauniin värssyn myötä toivotan teille kaikille ihanaa sunnuntaita ja turvallista päivän jatkoa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis värssy ja niin totta! Tänään olen vaan neulonut sukkia, tytär tarvitsi uudet jalanlämmittimet niin ei kun vaan tekemään :) sitten paistoin ison kasan lettuja, hiihtoloman lopettajais kekkerit vietetty ja nyt saunaan. Huomenna palataan arkeen. Rentouttavaa sunnuntai iltaa teille, pitäkää toisistanne hyvä huoli ja nauttikaa mukavista musiikki ja yhdessätekemisen hetkistä, toivottelee Hilima

vesimiesneuloo kirjoitti...

Kaunis värssy!
Kiiltokuva vihkoon kerättiin ala koulussa eka luokalla värssyjä,muistan
että opettaja kirjoitti
juuri tuon värssyn minun vihkooni, josta olin sitten ylpeä.
Sunnuntai iltaa teille!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos kommenteistanne Hilima ja vesimiesneuloo! Juu, siihen maailman aikaan nuo muistoalbumit olivat muodissa ja niihin kerättiin niin opettajien kuin luokkalaistenkin kirjoituksia tai värssyjä. Mukavaa illan jatkoa teille ja kaikille rakkaillenne!
Mitä Hilima haluaisi meitin soittavan?

Anonyymi kirjoitti...

Saanko taas toivoa...Ihanaa! olisi jälleen valssi jonka kuuleminen saisi ihanat muistot mieleen. Sellainen kun rantakoivu tai rantakoivun alla, olen huono muistamaan niitä laulujen nimiä vaikka muuten muistan miten se menee :) isä soitti sitä ja varsinkin juhannuksena kun oltiin kaikki koolla meidän rannassa, kokko paloi ja tunnelma oli lämminhenkinen ja kaikki läheiset oli läsnä. Teidän soittoanne on niin ihana kuunnella, kaksi ihmistä jotka selvästi nauttivat musiikista ja yhdessä soittamisesta. Mukavia musiikkihetkiä toivottaa Hilima

Helena kirjoitti...

Voi, kiitos Hilima ystävämme! Toiveesi toteutuu aivan varmasti. Rantakoivun alla on hieno valssi ja valsseja minä juuri rakastankin soittaa ja toki muutakin. Mutta jotenkin hanuri on luotu valsseihin.Toki saat toivoa vaikka kuinka pitkän listan ja me toteutamme ne sinulle! Mukavaa päivän jatkoa valssin tahdissa!