22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Sininen on taivas, siniset on silmänsä sen....

Tänään on perjantai ja 26. päivä maaliskuuta. Sää on lämmennyt huomattavasti ja nyt on jo nollassa asteet. Ja tulossa on jo plusasteita ja vesisadetta. Sadehan tekee hyvää niin lumikinoksille kuin muutenkin luonnolle.

Keskiviikkona olimme vesijuoksussa pitkästä aikaa, mutta enpä jaksanut niin kovalla vauhdilla siellä juoksennella. Vaan eipä tuo mitään haittaa. Me juoksimme niillä voimilla, kun jaksoin. Ja maanantaina jälleen menemme sinne.

Mutta sunnuntaina saan rakkaan lapseni luokseni samaan taloon asumaan. Hän saa hyvin kauniin asunnon ja tiedän, että hän on hyvin onnellinen omasta, tulevasta kodistaan.

Eilen sain pujotettua nukkien mekkoihin ja hattuihin nauhat ja nyt he ovat ainakin kuvausvalmiita. Toivottavasti saisin heidät piakkoin kuvattuakin. Nyt olisi kyllä oikein hyvä kuvausilma, kun aurinko ei paista, joten voisin saada kuvattua verhot ja matotkin. Niin, eilen saimme jo eteiseen tilatut  matotkin ja ovat kyllä kauniit. Olen koko ikäni katsellut kirjavia mattoja, milloin räsymattoja ja milloin plyyshimattoja. Nyt päätin, että tällä kertaa otamme aivan yksiväriset matot. Ja hyvin onnistunut osto olikin. Eteisen matot ovat hyvin kauniin ja lämpimän ruskeat.

Mutta nyt lähden miettimään omaan nojatuoliini, että mitä alkaisin seuraavaksi tekemään. Kudonko sukkia vai jotain muuta? Tosin tuota Lidl:n lankaa, puuvillaa, olisi vielä jotain 350 grammaa jäljellä, joten siitä kyllä saisi pienet sukat itselleni. Pitääpä vielä miettiä!

Nyt toivottelen teille oikein mukavaa perjantaipäivän jatkoa ja viikonlopun alkua ja nauttikaa jokaisesta hetkestä ja pitäkää itsestänne huolta!

4 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Ihana kuva, niin hempeän keväinen!
Teillä taitaa olla vilkas viikonloppu tiedossa.
Pirteää päivää!

Anonyymi kirjoitti...

Tälläkin on upea sää, aurinko paistaa ja lämmintä monen monta astetta. Onpa ihana kun saat tyttäresi lähellesi asumaan, teillä tulee olemaan takuulla mukavia yhteisiä hetkiä. Aurinkoista viikonloppua Unelmakodin asukkaille, nauttikaa elämästä ja pitäkää toisistanne huoli. Halauksin Hilima

vesimiesneuloo kirjoitti...

Keväinen kuva!Mukavaa viikonloppua!

Helena kirjoitti...

Terveisiä Nukku-Matin mailta ja kiitos kommenteistanne Tarina, Hilima ja Vesimiesneuloo!Juu, hieman kiirusta on, kun Nukku-Mattikin välillä houkuttelee mailleen. Mukavaa päivän jatkoa ja viikonloppua teille kaikille ja halauksia kaikille!