22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 18. maaliskuuta 2010

Unelmakodin kuulumisia 18.3.2010! Bonjour! Bom Dia! Guten Morgen!

Huomenta vaan kaikille teille!
Tänään on torstai ja 18. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa kirkkaasti ja pakkasta on nyt -9 eli se lauhtuu koko ajan. Ja luvattuhan on jopa plus asteita niin tänään kuin jatkossakin.
Tänään on ihana päivä, kun pääsen ihanalle kampaajalleni, jonka jälkeen otamme nauhoituksen. Mutta enpä vielä paljasta, mitä me soitamme, vaan sen näette sitten you tubessa.
Eilen saimme tilattua Cellbesiltä ihanat verhot keittiöömme, mutta kuvaa siitä sitten vasta huhtikuussa, kun saapuvat. Eilen myös tilasimme Anttlasta kaksi pyörylää laminaatin peitoksi ja siitäkin kuvaa sitten ensi viikolla, kun ne saapuvat tänne. Sain myös järjestettyä nukkeni lankalaatikostojen päälle hyvään järjestykseen ja pian saan viimeisenkin nuken mekon valmiiksi. Siitä ei puutu kuin hihat tai oikeastaan vain toinen hiha. Niin ja toki hattukin pitää vielä virkata. Kuvia sitten joskus!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein aurinkoista ja leppoisaa päivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne!
Tällaiset näkymät oli siis tänä aamuna täältä 7. kerroksesta, siis tosi kauniit.

6 kommenttia:

Askartelua & Elämänmakuja kirjoitti...

Onnellinen hääpari ja maisematkin ovat mahtavia kun korkealta katsoo. Hyvää päivän jatkoa:-))

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos kommentistasi Askartelua &Elämänmakuja! Aurinkoista päivän jatkoa myös sinulle!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Mahtavat maisemat!
Hyvää yötä!:)

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Hyvää yötä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos teille, ihanat soittajat, tuli niin mieleen ne lapsuuden juhannukset siellä omassa rannassa. Isä soitti aina kokon palaessa rantakoivun alla ja se on yksi lempivalsseistani.Meidän rannassa oli vielä valtavan iso, hieman järvelle päin vino koivukin, eli oltiin kirjaimellisesti sen alla. Voiko päivänsä enää ihanammalla tavalla aloittaa kun kuunnellen teidän soittoanne. Iso halaus ja lämmin kiitos, olette ajatuksissani. Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos sydäntälämmittävästä kommentistasi, Hilima ystävämme!Aurinkoista päivän jatkoa sinulle! Lämmin halaus myös sinulle ystävä kallis! Olet ajatuksissani, samoin siskosi!