22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 11. maaliskuuta 2010

Unelmakodin kuulumisia 11.3.2010









Tänään on torstai ja 11. päivä maaliskuuta. Aamulla aurinko loisti aivan siniseltä taivaalta, mutta nyt on vetänyt pilveen ja sadepisaroita näkyy ikkunassamme. Asteita on vain +2. Toivon, että sataisi joka päivä, jotta lumet sulaisivat paremmin.
Tämä aamu alkoi virkkaamalla nuken mekkoon toista hihaa ja sain kuin sainkin sen valmiiksi. Laitoin nuken päälle uuden mekon ja pian aloittelen hattua. Mutta vielä ei ole kuvauksen paikka, sillä mekko huutaa nauhoja vielä koristeeksi. No, rakkaani polkaisee täältä kaupunkiin hakemaan silkkinauhaa mekkoon ja hattuunkin. Rakkaani toi muuten minulle tänään lisää tuota Ruusu lankaa, jotta saan siitä tehtyä hatun. Hän yllätti minut myös jälleen Marabou suklaalla, njam. Se on vaan niin hyvää!
Ja latteen jälkeen hän polkaisee hakemaan verhopaketin ja saa laitettua sitten uudet verhotkin ikkunaan. Eihän täällä korkeuksissa tarvisi verhoja, mutta minusta verhot, matot ja taulut tekevät kodin kodikkaaksi. Meillä koti on vasta alkutekijöissä, kun on vasta uudet verhot hankittuna.
Mutta kyllä nautin, kun saan olohuoneessa istua ja virkata tai kutoa. Siellä vieressäni on vielä rottinkiset käsityölaatikostot, joista kolmessa on lankoja ja yhdessä, kapeammassa on sitten tarvikkeet.Kaikki käsityötarvikkeeni on siis järjestyksessä ja minun lähelläni.
Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaahan sateestakin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas, tänään on jo parempi olotila, eilen tuntui niin hankalalle ja synkeälle. Kun haluaisi toista auttaa kaikintavoin ja tulee sellainen riittämättömyyden tunne ja tietynlainen avuttomuus. Sisko käy läpi rankkaa asiaa ja haluaisin niin paljon, paljon enemmän olla avuksi. Meillä on välimatkaa yli 150km ja sähköposti ja puhelin on ne yhteydenpitokeinot mitä meillä on. Niitä kyllä ahkeraan käytetty. Laitoin tuon sinun sähköpostin muistiin, olihan se ok? Tällä hetkellä nautin yksinolosta ja musiikin kuuntelemisesta. Mies on pojan kanssa hoitamassa pojan tulevia kouluasioita, niissäkin päänvaivaa ollut, mutta onneksi rehtori on tehnyt paljon ja ollut suureksi avuksi. Kohta otan mukillisen teetä ja neuletyön ja asetun tuoliini mukavasti, laitan puikot liikkeelle ja annan ajatusteni virrata aivan vapaasti ja miten sattuu :) Kiitos Helena että jaksat näitä purkauksiani lukea. Olet ajatuksissani, Hilima

Helena kirjoitti...

Hei vaan! Hyvä, että olosi on jo parempi. Joskus tuntuu, että kaikki kaatuu päälle, mutta sitten taas asioilla on tapana järjestyä hyvinkin. Kyllä se elämäsi vielä helpottuu ja rukoilen siskosi puolesta, että hänkin selviää kaikesta.Hyvä, että otit sähköpostini muistiin, joten voit kirjoittaa milloin vain.Leppoisaa päivän jatkoa ja anna kauniiden ajatustesi virrata kevätpuron lailla!

Huopatossunen kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua - auringonpaisteessa tai sateessa :)

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Huopatossunen! Ainakin nyt paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta ja lämmittää tosi paljon lasin läpi. Oikein leppoisaa viikonloppua myös sinulle!