22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Unelmakodin kuulumisia 19.3.2010

Tänään on perjantai ja 19. päivä maaliskuuta. Ulos katsoessani näyttää tosi harmaalta ja hups, äsken kone näytti 0 astetta ja nyt onkin jo -1 ja aurinkoakin luvassa. Jippii! Taitaa se Brasilian aurinko paistaa jo tänne meillekin.
Minulla on jokaikinen iltapäivä tullut takaraivosärkyä. Sen aikaa se on poissa, kun lääke vaikuttaa, mutta sitten taas...No, eilen olin myös kampaajallani, jonka jaksoin lääkkeen avulla. Mutta sitten kun tulimme kotiin, niin söimme ja joimme latteet ja nautimme jäätelökakkua. Onhan meidän juhlavuotemme, 10 onnellista vuotta yhdessä! Kesällä otamme myös kirkossa siunauksen näin 10 onnellisen vuoden kunniaksi. Se sitten taas tallennetaan kuvin ja videoin. Mutta nyt nautimme aivan kaikesta!
No, nyt se aurinko jo ennättikin kiireiltään pilkistämään pilvien raoista tännekin, joten tervetuloa vaan Aurinko! Ja sulatappas kaikki lumi hyvin pian pois!
Nyt siirrynkin toiseen blogiini kertomaan lisää eilisestä ja hieman tästäkin päivästä!
Toivotan teille oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!


Ja tässä soitamme valssin Rantakoivun alla. Hymyni on herkässä, vaikka päätä särkeekin. Mutta kun saa ilahduttaa hyvää ystävää, niin olo on kuin peipposella!

2 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Hienoa että jaksat hymyillä päänsärystä huolimatta. Ja uusi kampaus ja väri ovat niin hienoja :)

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Huopatossunen! Tuntuu tosi hyvältä taas, kun sai hiukset siistimmäksi! Mukavaa viikonloppua!