22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Ich wünsche Dir einen schönen Dienstag! Happy Tuesday!






Tänään on tiistai ja 16. päivä maaliskuuta. Kun katson ulos ikkunasta, niin näen lumisadetta eli on pilvistä auringonpaisteen jälkeen. Ja asteita on -9. Mutta onneksi luvassa ainakin on paljon lauhempaa ja jopa jo plus asteita, joten eiköhän se kevät sieltä jo ala näyttäytyä lumikinosten takaakin. Eipä tällaisia kovia talvia ole moniin vuosiin ollutkaan. Ja lohtuna voi toivoa, että ensi talvi on taas lauhempi.
Eilen emme olleet vesijuoksussa, vaan kävimme vain saunassa uimahallissa ja kylläpä otimme kovat löylyt. Mutta sitten minulla alkoikin särkemään takaraivosta. Kun tulimme kotiin, niin piti ottaa särkylääkettä, joka ei auttanut, mutta kun otin vielä toisenkin ja menin nukkumaan, niin johan olikin toisenlainen olo.
Ja illalla sainkin vielä nauttia virkkaamisesta ja koneella olemisesta.
Mutta mitä muuta eiliseen päivään kuuluikaan, niin siitä kerronkin toisessa blogissani.
Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa kevätpäivän jatkoa ja turvallista matkaa, missä ikinä liikuttekin ja pitäkää itsestänne huolta!

6 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Meillä täällä aamulla oli pakkasta-24
nyt paistaa aurinko ja asteita enää-1
Mukavaa tiistaita!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, vesimiesneuloo! Täällä edelleenkin satelee lunta ja pakkasta on -7 astetta ja on hyvin harmaata ainakin kun täältä ylhäältä katselee. Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

Virpi kirjoitti...

Täälläkin oli kipakka pakkanen aamulla, - 18, nyt nollan kieppeillä ja alkoi lumisade. Käytiin kurkkaamassa teidän Love me tender-videokin! Hyvin soitto sujuu!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos kommentistasi, Virpi!Täällä on kirkastunut nyt ja pakkasta vielä -5 astetta! Mukavaa illan jatkoa!

kikka kirjoitti...

kiva kun kävit vierailulla blogissani. tottapa turiset vesijuoksu on todella mukavaa ja tehokasta liikuntaa. mukavaa tiistai-iltaa sinulle.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Ja vuoroin vieraissa. Mukavaa illan jatkoa sinulle!