22.2.2018

22.2.2018
Danny

lauantai 13. helmikuuta 2010

Ich wünsche Dir einen superschönen Samstag!











Tänään on lauantai ja 13. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa jälleen pilvettömältä taivaalta ja pakkasta on -11 astetta. Ikkunasta katsoen ulkona näyttää olevan erittäin kaunis kevätsää. Linnutkin laulavat jo paljon enemmän ja aamuisin ja iltaisin on jo paljon, paljon valoisampaa. Siispä, marssimme kevättä kohden!
Nytpä olemme asuneet täällä uudessa kodissamme jo 2 viikkoa ja on aivan ihana asunto, valoisa ja lämmin ja muutenkin hyvin rauhallinen talo. Mistään ei kuulu mitään ääniä eli hyvin rakennettu talo.
Minä olen jo tänään kutonut kirjoneulesukkaanikin ja sain toisen jo kantalappuun asti ja kunhan saan kantapään valmiiksi, niin tekasen toisenkin samaan kohtaan. Pianhan ne valmistuu, kun vaan tekee niitä. Mutta pitää paljon muutakin tehdä ja saunakin on vielä tänään.
Huomenna on Ystävänpäivä ja sen vietämme rakkaani kanssa yhdessä sekä näiden ihanien mussukoittemme kanssa. He ovat niin kultaisia, vaikka sairauksiakin jo on, mutta silti hännät vispaa puolelta toiselle ja seuraavat minua joka paikkaan.
Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa lauantaipäivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne ja nauttikaa itsestänne!

5 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Samoin sinne mukavaa lauantaita!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, vesimiesneuloo! Ja kiitos vierailustasi ja kommentistasi!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Helenalle! T:Virpi

Huopatossunen kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää ja liukasta laskiaista.

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Virpi ystäväni ja kiitos, kiitos Huopatossunen ystäväni! Samoin me toivotamme teille ihanaa Ystävänpäivää ja iloista laskiaista laskiaispullien kera!