22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 1. helmikuuta 2010

Muuton kuulumisia

Tänään on maanantai ja 1. päivä helmikuuta. Ulkona on pakkasta -8 astetta ja tällaista lauhempaa pakkasta on luvassa koko viikon.
Meillä muutto sujui erittäin hyvin ja mussukatkin ovat jo kotiutuneet tänne isompaan asuntoon oikein hyvin ja syövät hyvin ja nukkuvat hyvin. Ja niin teemme mekin. Täältä on niin ihanat näköalat, kun ei ole mitään korkeitä taloja edessä, vaan näemme kauas ja mikä ihaninta, niin näemme myös lentokoneiden nousun ja laskun ja pimeällä se onkin mahtava näky.
Tavarat ovat kaikki jo paikoillaan, mutta pientä fixausta vielä tarvitaan. Rakkaani osti minulle pitkän rottinkisen laatikoston, jossa on rinnakkain kolme laatikkoa ja toinen korkeampi laatikosto tulee ensi viikolla. Sitten saankin kaikki langat ja keskeneräiset työt järjestykseen laatikkoihin. No, toki pitää saada uusia lankoja uusiin laatikostoihinkin. Ja kaikki ötökätkin ovat löytäneet omat paikkansa ja samoin Amanda, Emma ja Maija. Laitan kuvia sitten, kun saan toisen laatikostonkin, jotta tulee kokonaisuus. Mutta ah, tuntuu niin hyvältä syvältä sydämestä!
Tällaiselta näytti auringon nousu makuuhuoneen ikkunasta kuvattuna.

Ja tällaiselta näytti auringonlasku keittiön ikkunasta kuvattuna lauantaina 30.1. Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja: