22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 18. helmikuuta 2010

Danke! Merci! Obrigada! Kiitos!






Tänään on torstai ja 18. päivä helmikuuta. Pian on taas helmikuukin jo mennyttä ja alkaa maaliskuu, joka on jo kevään merkkejä näyttävä kuukausi. Niin se talvikin on pian mennyttä ja kovat pakkaset ja runsas lumen tulo. Mutta aina ajatukset lentävät kesään ja varsinkin ikuiseen kesään ja Brasiliaan. No, pianhan mekin siellä sitten nautimme hyvästä seurasta ja auringon lämmöstä. 
Eilen olimme vesijuoksussa ja siellä on aina niin ihanaa, vaikka välillä harmittaa jotkut, jotka menevät hitaammin eteenpäin, mutta silti se on niin virkistävää puuhaa.
Tänään sain myös pääteltyä ne lukemattomat langat sukistani ja nyt on vain kuvausta vaille. Mutta tänään aiomme vielä nauhoittaakin, koska päivä on nyt valoisa ja täällä on tilaa valita nauhoituspaikkakin. Uskallan luvata jo nyt, että rakkaani laulaa osan eli rubaton ja sitten jatkamme yhteissoitolla. Mielenkiintoista!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein iloista ja aurinkoista torstaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja myös toisistanne hyvää huolta! Viettäkää ystävänpäivää joka päivä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin on aivan ihana päivä, aurinko paistaa ja hanget kimmeltää. Eilen siivosin kodin, niin tänään olen saanut keskittyä ulkoiluun ja neulomiseen. Ruokaa kohta laitan uuniin ja sitten jatkan taas puikkojen kilkuttelua. Luin toisesta blogistasi tarinaanne, se on kiehtova. Meidänkin vanhan talon (rak.1940) nimi on Onnela. Täällä on ihana asua. Aurinkoa päivääsi! Terveisin Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi, Hilima ystäväiseni! Juu, siellä on tarinamme ja Justinassa on soittoharjoituksia kuvina. Juuri nauhoitimme Aamu toi, ilta vei ja laitamme sen sinne(!) ja nauhoitamme vielä toisenkin kappaleen. Aurinkoista päivää ja puikkojen kilkuttelua! Kilkutellaanpa kilpaa tahdissa! Nähdään!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Aurinkoista torstaita!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, vesimiesneuloo! Samoin sinulle aurinkoista illan jatkoa! Aurinko paistaa vieläkin aivan siniseltä pilvettömältä taivaalta!