22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 15. helmikuuta 2010

Love and frienship! Flower wishes to you!







Tänään on maanantai ja 15. päivä helmikuuta. Pakkasta on vain -4 astetta. Mutta aamulla kuin myös jo illalla oli aika kova sumu, joten ei näkynyt täältä ylhäältäkään minnekään. Mutta nyt näkee jo aika kauas ja puut ovat jälleen niin kauniita. Muutoin on aivan pilvinen päivä. 
Olen kutonut sukkia ja nyt sain jo molemmista kantapäät tehtyä, joten nyt saan vain luritella terää kavennuksiin asti, ellen sitten tee jotain kuviota teräänkin. Pitänee laittaa mietintämyssy päähän, jotta malli selviää.
Eilen nauhoitimme, vaikka oli tosi pilvinen päivä, mutta se onnistui aika kivasti ja ystävän toivomus tuli toteutettua. Tosin seuraava nauhoitus pitänee ottaa toiselta puolelta eli ei valoa vasten. Mutta huomenna nauhoitamme jälleen lisää ja tänään aion vielä soitella uusia kappaleita, joita en ole koskaan edes kuullut. Tänään myös lähdemme vesijuoksuun ja siellä on kivaa ja toivottavasti ei olisi paljon väkeä, jolloin on vaikeampi ja hitaampaa juoksennella siellä omaan tahtiin.
Mutta nyt toivottelen teille oikein mukavaa ja turvallista viikon alkua ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin oli sumuista mutta nyt selkeä keli, pakkastakin vain -4.5 Ajattelinkin lähteä kävelylle ihan ajan kanssa, ihailen kaunista luontoa tuolla peltomaisemissa. Viikko alkanut mukavasti, kotia siivoillen ja välillä muutaman puikollisen edistän ns.väriterapia sukkaa :) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja iloisia soittelu hetkiä. Mussukoille tietenkin rapsutuksia lähettää Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, rakas ystäväni Hilima! Täälläkin selkenee ja pakkasta enää -3 astetta. Me soittelimme uusia kappaleita ja on kauniita. Pian lähdemme vesijuoksuun ja nautimme altaan veden lämmöstä, joka ensin tuntuu hieman viileältä. Oikein nautinnollista päivän jatkoa sinulle! Mussukat kiittävät rapsutuksista, lurps, lurps. Olet ajatuksissani!

Tarina kirjoitti...

Hyvinkäällä oli aamulla hitusen jälkeen viis liki -20 astetta usvapakkasta ja sehän oli saanut koivut jälleen kauniiseen kuorrutteeseen.
Iltapäivällä mittari ei sitten enää näyttänytkään kuin -4.
; ) eikös ne kuviot sukissa ole mielialasta kiinni? Jos laiskottaa pötköttää suoraa ja, jos vireä ja vekkulilla tuulella niin lanka taipuu somille&veikeille kuvioille.
Ihanaa viikon alkua Unelmakotiin ja kauniita unia!

Helena kirjoitti...

Puut olivat täälläkin tosi kauniita, mutta nyt on onneksi vain -3 astetta ja jatkossakaan ei ole kovia pakkasia, paitsi toki yöllä. Juu, mielialastahan se on kiinni se kuvioiden tekeminen ja minua kun ei hotsita kuviot enää tehdä terään, niin lurittelen vain suoraa ja valmistuukin tuota pikaa paitsi että Nukku-Matti pääsi yllättämään näin vesijuoksun jälkeen. Mutta onhan se päivä huomennakin. Mukavaa illan jatkoa!